R

Grote voorraad in de winkel

Leo Sleutel heeft een zeer grote voorraad met veel verschillende soorten en maten sloten in de winkel. Van klein oud kastslotje tot en met zwaar inbraakwerende sloten. Tot doornmaten van70mm.

R

eigen professionele montagedienst

Onze monteurs zijn professioneel en vakkundig met jarenlange ervaring en monteren / repareren sluitwerk conform de gestelde eisen.

R

Verpakking en retouren

Het grootste deel van onze sloten worden zonder verpakking geleverd zodat u gemakkelijk kan passen en meten. Deze service zorgt ervoor dat u minder snel een verkeerd slot aanschaft, gemakkelijk kan ruilen en ondersteunt het terugdringen van de afvalberg.

R

Gecertificeerde producten

Goede sloten voldoen aan SKG eisen. Een ster tot maximaal ***. Wanneer een combinatie van goede sloten gemonteerd is dan voldoet de deur of raam aan Politie keurmerk Veilig Wonen of Borg.

cilinders

Veilige zelf sluitende sloten

Sloten die, bij het sluiten van de deur, uit zich zelf op slot gaan. De deur zit dus altijd op de nachtschoot. Wel zo veilig. Met een paniekfunctie loopt u, van binnen uit gewoon naar buiten, ook al zit de deur op slot.

Met een elektronisch schild heeft u de mogelijkheid om met een telefoon of tag weer naar binnen te gaan. 

slot opmeten maten

Hoe meet ik de maten van een slot?

A = DOORNMAAT

De mm maat van hart kruk gat tot voorzijde van de voorplaat.

 

B = PC OF SLEUTELMAAT

De mm cilindermaat of de sleutelmaat

 

C = VOORPLAAT

De mm voorplaat maat lengte x breedte

 

D = SLOTKASTMAAT

De mm slotkastmaat lengte x breedte

Zelfvergrendelende

KRUKGESTUURDE SLOTEN

Dit slot is bestemd voor situaties waar een gecontroleerde toegangsverlening aan één zijde is gewenst. De activering van de deurkruk aan de gecontroleerde zijde wordt elektromechanisch door middel van een spoel (solenoid) gestuurd. De niet gecontroleerde zijde is te allen tijde mechanisch te openen met kruk of paniekbalk. Bij het sluiten van de deur wordt het slot mechanisch vergrendeld op zowel dag- als nachtschoot. Het slot is altijd door middel van een cilinder mechanisch te openen. Standaard is het slot voorzien van vele signaleringen die de status van het slot op afstand kunnen weergeven.

Slot met kruk en rozet tilet
kluissleutel

Elektronische cilinders en MOTORSLOTEN

Met een telefoon naar binnen? Neem een elektronische cilinder die je bedient met je telefoon. Is je batterij van je telefoon regelmatig leeg? Gebruik dan een tag.. Die heeft geen batterijen nodig. 

De beheerder geeft de gebruikers rechten om naar binnen te gaan. Buiten ingestelde tijden geen toegang.

Een motorslot sluit uw deur veilig af. Een elektronische cilinder moet u zelf bedienen om af te sluiten. Vraag in onze winkel om meer informatie voordat u tot een aanschaf overgaat. Er zijn erg veel slechte oplossingen. 

Insteek- en oplegsloten

Insteekslot

Een insteekslot is een slot wat in de deur of raam wordt ‘gestoken’. Het slot wordt in de regel bediend door een cilinder of klaviersleutel. Als u uw huidige slot wilt vervangen is het noodzakelijk de juiste maatvoeringen van het slot op te nemen. Let op de afstand tussen kruk en cilinder, de afstand tussen kruk een voorplaat, de kastdiepte, kastdikte en voorplaatdikte.

 

Oplegslot

Een oplegslot, van Lips, Cisa of Yale, is een slot wat al dan niet geheel op de deur wordt gemonteerd. Oplegsloten zijn er in vele (SKG goedgekeurde) uitvoeringen. Overweegt u uw oplegslot te vervangen? Denk dan eens na over het wijzigen naar een meerpuntsluiting. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het wijzigen van oplegslot naar insteekslot, waarbij de deur vakkundig wordt gerestaureerd.

insteekslot oplegslot