R

Grote eigen voorraad

Leo Sleutel heeft een zeer grote eigen voorraad met veel verschillende soorten en maten sloten.

R

eigen professionele montagedienst

Onze monteurs zijn professioneel en vakkundig met jarenlange ervaring.

R

Verpakking en retour brengen

Het grootste deel van onze sloten worden zonder verpakking geleverd zodat u gemakkelijk kan passen en meten. Deze service zorgt ervoor dat u minder snel een verkeerd slot aanschaft, gemakkelijk kan ruilen en ondersteunt het terugdringen van de afvalberg.

R

SKG Gecertificeerd

cilinders

Zelfvergrendelende

antipaniek sloten

Dit slot is bestemd voor die situaties waar een veilige vluchtweg gewenst is. De solide constructie en het zelfvergrendelende mechanisme in het slot zorgen voor een veilige vergrendeling van uw vluchtdeur. Deze vluchtdeur kan desgewenst uitgevoerd worden met een daarvoor goedgekeurd wisselgarnituur of een goedgekeurde paniekopener.

Bij het sluiten van de deur wordt het slot mechanisch vergrendeld op zowel dag- als nachtschoot. Het slot is altijd door middel van een cilinder mechanisch te openen.

slot opmeten maten

Hoe meet ik de maten van een slot?

A = DOORNMAAT

De mm maat van hart kruk gat tot voorzijde van de voorplaat.

 

B = STEEKMAAT

De mm cilindermaat

 

C = VOORPLAAT

De mm voorplaat maat lengte x breedte

 

D = SLOTKASTMAAT

De mm slotkastmaat lengte x breedte

Zelfvergrendelende

KRUKGESTUURDE SLOTEN

Dit slot is bestemd voor situaties waar een gecontroleerde toegangsverlening aan één zijde is gewenst. De activering van de deurkruk aan de gecontroleerde zijde wordt elektromechanisch door middel van een spoel (solenoid) gestuurd. De niet gecontroleerde zijde is te allen tijde mechanisch te openen met kruk of paniekbalk. Bij het sluiten van de deur wordt het slot mechanisch vergrendeld op zowel dag- als nachtschoot. Het slot is altijd door middel van een cilinder mechanisch te openen. Standaard is het slot voorzien van vele signaleringen die de status van het slot op afstand kunnen weergeven.

Slot met kruk en rozet tilet
kluissleutel

MOTORSLOTEN

Dit slot is bestemd voor die situaties waar een gecontroleerde toegangsverlening aan één of aan beide zijden gewenst is. Het slot wordt door middel van een motor opengestuurd, waarbij de nachtschoot wordt ingetrokken en de dagschoot wordt vrijgegeven. Mede hierdoor is het motorslot dan ook zeer geschikt voor toepassing met deurautomaten. De niet gecontroleerde zijde is te allen tijde mechanisch te openen met kruk of paniekbalk. Bij het sluiten van de deur wordt het slot mechanisch vergrendeld op zowel dag- als nachtschoot. Het slot is altijd door middel van een cilinder mechanisch te openen. Standaard is het slot voorzien van vele signaleringen die de status van het slot op afstand kunnen weergeven

Insteek- en oplegsloten

Insteekslot

Een insteekslot is een slot wat in de deur of raam wordt ‘gestoken’. Het slot wordt in de regel bediend door een cilinder of klaviersleutel. Als u uw huidige slot wilt vervangen is het noodzakelijk de juiste maatvoeringen van het slot op te nemen. Let op de afstand tussen kruk en cilinder, de afstand tussen kruk een voorplaat, de kastdiepte, kastdikte en voorplaatdikte.

 

Oplegslot

Een oplegslot, van Lips, Cisa of Yale, is een slot wat al dan niet geheel op de deur wordt gemonteerd. Oplegsloten zijn er in vele (SKG goedgekeurde) uitvoeringen. Overweegt u uw oplegslot te vervangen? Denk dan eens na over het wijzigen naar een meerpuntsluiting. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het wijzigen van oplegslot naar insteekslot, waarbij de deur vakkundig wordt gerestaureerd.

insteekslot oplegslot