R

Ruim asssortiment & professioneel advies

Doorgaans hebben we meer dan 35 verschillende kluizen in onze winkel staan. Vraag altijd om goed advies want de verkeerde kluis is snel gekocht. Onze medewerkers hebben verstand en ervaring van de soorten en de plaatsingswijze. Een goede kluis, slecht geplaatst, is een gelukje voor de inbreker.

R

Kluisspecialist voor openen en reparatie

Zit uw kluis dicht? Onze openingsdienst krijgt eigenlijk elke kluis wel open.
De gespecialiseerde kluizenkraker komt met het benodigde gereedschap op locatie en maakt de kluis netjes open en weer dicht. Een sleutel of nieuwe code kan gemaakt worden zodat u de kluis weer kan gebruiken.

cilinders

Kluizen en Brandkasten

Er zijn erg veel verschillende kluizen op de markt. We hebben altijd wel 35 verschillende modellen in onze showroom staan. Ons advies is eenvoudig: kom langs. We hebben kluizen vanaf € 49.00 tot …… De Leo Sleutel montagedienst monteert en verankert conform de gestelde voorwaarden. Laat u goed voorlichten en inspireren. Informeer bij de vertrouwde Leo Sleutel.

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

BRANDWERENDE KLUIZEN

Deze kluizen zijn doorgaans niet bestand tegen een inbreker. Deze kluizen weren brand maar de dief breekt de deur open met zijn gereedschap. De brandwerende kluis is echt tegen brand en niet tegen inbraak.

Brandwerende documenten koffer vanaf € 72.00 Brandwerende kluizen vanaf € 329.00

 

Inbraakwerende kluizen (gecertificeerd)

Deze kluizen zijn zo vervaardigd dat een inbreker met meer kracht en gereedschap zal moeten aanvallen. Er zijn 10 niveaus van sterkte waarin een kluis ingedeeld is. Van licht inbraak werend tot zeer zwaar inbraak werend. De gemiddelde inbreker met zijn gereedschapstas hou je niet buiten de eenvoudige kluis. Overleg daarom voor aanschaf goed welke, waar en hoe goed de kluis moet zijn. Wilt u ongestoord met ons overleggen maak dan een afspraak zodat we rustig met een kop koffie kunnen overleggen. Dit kan bij u thuis of bij ons in de showroom.

 

Inbraak werende kluizen (NIET gecertificeerd)

Deze kluizen voldoen aan geen enkel keurmerk niveau. De meeste kluizen in deze categorie zijn net zo veilig als een bureaulade of geldkistje. Laat u dus heel goed voorlichten zodat u niet de verkeerde kluis aanschaft.

 

Combinatie brand / inbraakwerende kluizen

Deze kluizen hebben een brandwerende en braak werende opbouw. Ze kunnen voldoen aan de 10 inbraak werende niveaus en aan een aantal brand werende niveaus. We gaan eerst  kijken waaraan de kluis dient te voldoen en daarna kiezen we het juiste kluismodel. Binnen het model zijn meerdere prijsklassen mogelijk.

 

Standaard Kluizen
De meeste standaard kluizen zijn net zo veilig als een bureaula… Koop niet zonder overleg want de verkeerde kluis is snel besteld.
kluis kopen

KLUISSPECIALIST

voor opening en reparatie

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

kluisopening

Een kluis is gebouwd om zonder sleutel en/of code geen toegang te krijgen. Soms is de sleutel of code niet meer in bezit of is de kast door ouderdom of vandalisme beschadigd geraakt en kan deze niet meer geopend worden. Onze kluisspecialisten krijgen alles open en kunnen in veel gevallen uw kluis weer reviseren.

spoedopening

Wij begrijpen dat er niets zo vervelend als u uw eigendommen nodig heeft en er niet bij kan. Een bekend voorbeeld is het paspoort dat in de kluis ligt en u gaat morgen een buitenlandse reis maken. Wij kunnen u helpen!

BANKKLUIS EN ANTIEKE KLUIS

U heeft een zware kluis is bezit die geopend moet worden? Of een bijzondere antieke kluis die gerestaureerd dient te worden? Onze experts kunnen zo een beetje iedere kast of slot voor u reviseren.

Slot met kruk en rozet tilet