R

Uw specialist in beveiligingstechniek!

Leo Sleutel verzorgt de beveiliging van uw huis of bedrijfspand. Met de juiste sloten op ramen en deuren zal een inbreken al snel verdergaan op zoek naar een minder goed beveiligd pand. Met degelijk hang en sluitwerk neemt het risico al snel met 80 tot 90% af.

R

Vraag een offerte aan

Onze adviseurs komen langs en maken een gespecificeerde offerte op. Per raam of deur staat exact aangegeven wat er nodig is om tot een goede beveiliging te komen. Een goed advies dat bij uw wensen past. Geen verrassingen of teleurstellingen.

R

Slot kapot of slecht?

De Leo Sleutel adviseur komt, vrijblijvend, bij u kijken wat er aan de hand is. De kosten van dit onderzoek zijn, doorgaans,  € 50,00 inclusief BTW en kunnen verrekend worden met een eventuele vervolg opdracht.

Beveilingstips

 • Sluit ramen en deuren altijd af. Vergeet het nachtslot van de voordeur niet om te draaien.
 •  Haal de sleutel uit het slot en hang het op een haakje
  naast de deur.
 • Laat nooit de sleutel aan de binnenkant van je slot zitten.
 • Verstop geen sleutel buiten en hang geen adreslabel aan je sleutelbos.
 • Plaats waardevolle spullen uit het zicht van voorbijgangers.
 • Zorg dat je niet veel geld in huis hebt en berg spullen van waarde op in een verankerde en verstopte kluis.
 • Registreer waardevolle eigendommen met postcode en huisnummer en maak er foto’s van.
 • Plak geen briefje op de deur “Ben even weg”.
 • Doe alsof je thuis bent door bloemen neer te zetten en laat wat gebruikte kopjes op tafel staan.
 • Zorg dat opklimmen niet kan. Leg ladders uit de weg en zet containers vast.
 • Laat binnen lampen branden als je ‘s avonds niet thuis bent. Je kunt dat regelen met een  tijdschakelaar.
 • Gebruik ook buitenverlichting. Bijvoorbeeld een lamp met schemerschakelaar die automatisch aangaat.
 • Bel bij verdachte situaties direct de politie via nummer 112

Veilig Wonen

                                              Onze adviseur komt bij u thuis kijken, overlegd de wensen en brengt een offerte uit. 

 

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

CERTIFICAAT onder constructie

Het Veilig Wonen keurmerk is sinds jaar en dag een zeer succesvolle beveiligingstandaard om inbraak tegen te gaan. Momenteel geven wij geen certificaten uit. Wist u dat goedgekeurde woningen tot 90% minder kans op inbraak hebben dan niet-goedgekeurde woningen? Alleen al daarom een reden om uw woning in overeenstemming te brengen met de richtlijnen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

LEO SLEUTEL is momenteel geen PKVW bedrijf. We zijn zoekende naar nieuwe monteurs om het PKVW weer actief te maken.
KOSTENLOZE OPNAME, RAPPORTAGE EN OFFERTE

Het certificeringsproces van uw woning vangt altijd aan met een keuring van de woning door een erkend keurmeester. 

Naar aanleiding van de opname brengen wij een beveiligingsrapport uit waarbij uiteen wordt gezet welke verbeteringen noodzakelijk zijn om het keurmerk te ontvangen.

Op basis van dit rapport brengen wij offerte uit. Het gehele proces van opname, rapportage en offerte bieden wij u geheel kosteloos en vrijblijvend aan.

Bouwkundige beveiliging

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

bouwkundige beveiliging

De ketting is zo sterk als de zwakste schakel. Vanuit dat vertrekpunt beveiligen wij uw woning, uw huishouding en uw eigendommen. Het spreekt voor zich dat het niet zinvol is de keukendeur te beveiligen en het bovenlicht over te slaan.

Samen met u als opdrachtgever gaan we op zoek naar de beste oplossing waarbij wij uw uitvoeringswensen afstemmen op het beveiligingsniveau.

Deur of raam vervangen?

Het is onverantwoord en geldverspilling om een in slechte staat verkerende deur of raampartij te beveiligen. Immers, de ketting is zo sterk als de zwakste schakel. In die gevallen adviseren wij uw deur, raam en/of kozijn te vervangen.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het vervangen van gevelelementen ongeacht grootte, stijl en materiaalsoort.

Organisatorische maatregelen

Organisatorische maatregelen zijn -doorgaans niet kostenverhogende- onderdelen die belangrijk zijn voor het tot stand komen en slagen van een goed (bouwkundig) beveiligingsplan.

Daarbij kijken we verder dan alleen uw woning, voor een inbreker maakt het immers geen verschil of hij uw ladder of de ladder van de buurman gebruikt om in te breken. Want… gelegenheid maakt de dief!

Slot met kruk en rozet tilet
kluissleutel

Veiligheid en comfort

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Gebruikersvriendelijke sloten

Leo Sleutel Beveiligingstechniek begrijpt dat u van uw woning geen fort wilt maken, u woont om te leven en te genieten, niet om opgesloten te zitten. Vanuit die optiek combineren wij beveiliging en bescherming met gebruiksvriendelijkheid.

Wij laten dagelijks in de praktijk zien dat een verhoogd gebruiksgemak niet afdoet aan het gewenste beveiligingsniveau.

Seniorenslot
Hebt u in de schemer en avond ook zoveel moeite om de sleutel in de cilinder te steken? Het conventionele slot is qua zichtbaarheid niet erg gebruiksvriendelijk. Speciaal voor seniors bestaat het comfortslot, waarbij de kruk of greep onder de cilinderentree is gepositioneerd. Deze sloten zijn naast een enkelvoudige sluiting ook te krijgen als meerpuntssluiting voor nog meer comfort en veiligheid. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Een tweesterrenproduct is in staat zelfstandig de prestatie van 3 minuten inbraakwerendheid te halen.

Een driesterrenproduct is in staat zelfstandig de prestatie van 5 minuten inbraakwerendheid te halen.

Automatisch op slot?
U bent soms vergeetachtig of uw kinderen hebben een beperkte discipline voor het sluiten van de deur? Voor deze situaties bestaat het zelfvergrendeld veiligheidsslot. Zodra de deur wordt dichtgetrokken worden de nachtschoten (of dagschoten) automatisch uitgetrokken en zit de deur op slot. Een veilig gevoel! Omdat niet alle situaties geschikt zijn voor een zelfvergrendelend slot bespreken wij graag vooraf met u de mogelijkheden ter plaatse.

Alarmsystemen

Mechanische en elektronische beveiliging

Beveiligen is het de potentiele inbreker zo moeilijk mogelijk maken om binnen te komen. Naast het vertragen door middel van bouwkundige beveiliging ‘hang- en sluitwerk’ kan een alarmsysteem een extra obstakel vormen.

Met betrekking tot elektronische beveiliging en alarmsystemen werken wij nauw samen met onze partners. Samen kunnen wij uw woning of bedrijf zowel beveiligen conform BORG of Politiekeurmerk Veilig Wonen.

alarmsysteem