R

Uw specialist in beveiligingstechniek!

Leo Sleutel verzorgt de beveiliging van uw huis of bedrijfspand. Met de juiste sloten op ramen en deuren zal een inbreken al snel verdergaan op zoek naar een minder goed beveiligd pand. Met degelijk hang en sluitwerk neemt het risico al snel met 80 tot 90% af.

R

Gratis en vrijblijvende offerte

Onze adviseurs komen gratis en vrijblijvend bij u langs en maken een vrijblijvende offerte op. Per raam of deur staat exact aangegeven wat er nodig is om tot een goede beveiliging te komen. Een goed advies dat bij uw wensen past. Geen verrassingen of teleurstellingen.

R

Vergoeding via verzekering

Met verzekeraars kan overleg gevoerd worden om tot polis acceptatie of kortingen te komen.

Beveilingstips

Wanneer u sleutels, sieraden, geld, mobile telefoons, laptops, e.t.c. in het zicht legt dan nodigt u een passerende inbreker uit om te komen kijken. De gelegenheidsinbreker kijkt naar de kwaliteit van de sloten op ramen en deuren. Hang en sluitwerk lijkt soms sterk en goed maar de expert beoordeelt zelf wel even. Sloten worden vaak als goed beoordeeld maar zijn dat doorgaans niet. In de meeste gevallen is hij in minder dan 3 minuten binnen.

Eenmaal binnen is de route vaak door de keuken en woonkamer naar de slaapkamers. Hij pakt de kleine voor de hand liggende buit en is weg.

cilinders

Politiekeurmerk

Veilig Wonen

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

CERTIFICAAT POLITIEKEURMERK

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen is sinds jaar en dag een zeer succesvolle beveiligingstandaard om inbraak tegen te gaan. Wist u dat goedgekeurde woningen tot 90% minder kans op inbraak hebben dan niet-goedgekeurde woningen? Alleen al daarom een reden om uw woning in overeenstemming te brengen met de richtlijnen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

LEO SLEUTEL IS EEN ERKEND BEDRIJF

Een goedgekeurde woning ontvangt een certificaat en stickers voor deuren en ramen. Het certificaat kan uitsluitend via een PKVW-erkend beveiligingsbedrijf worden afgegeven. Het certificaat heeft een geldigheidsduur van 10 jaar en biedt grondslag voor kortingen op uw inboedelverzekering.

KOSTENLOZE OPNAME, RAPPORTAGE EN OFFERTE

Het certificeringsproces van uw woning vangt altijd aan met een keuring van de woning door een erkend PKVW-keurmeester. Bij Leo Sleutel Beveiligingstechniek werken meerdere keurmeester zodat wij snel in staat zijn een afspraak voor opname te maken.

Naar aanleiding van de opname brengen wij een beveiligingsrapport uit waarbij uiteen wordt gezet welke verbeteringen noodzakelijk zijn om het keurmerk te ontvangen.

Op basis van dit rapport brengen wij offerte uit. Het gehele proces van opname, rapportage en offerte bieden wij u geheel kosteloos en vrijblijvend aan.

Bouwkundige beveiliging

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Integrale bouwkundige inbraakpreventie

De ketting is zo sterk als de zwakste schakel. Vanuit dat vertrekpunt beveiligen wij uw woning, uw huishouding en uw eigendommen. Het spreekt voor zich dat het niet zinvol is de keukendeur te beveiligen en het bovenlicht over te slaan.

Samen met u als opdrachtgever gaan we op zoek naar de beste oplossing waarbij wij uw uitvoeringswensen afstemmen op het beveiligingsniveau.

Deur of raam vervangen?

Het is onverantwoord en geldverspilling om een in slechte staat verkerende deur of raampartij te beveiligen. Immers, de ketting is zo sterk als de zwakste schakel. In die gevallen adviseren wij uw deur, raam en/of kozijn te vervangen.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het vervangen van gevelelementen ongeacht grootte, stijl en materiaalsoort.

Organisatorische maatregelen

Organisatorische maatregelen zijn -doorgaans niet kostenverhogende- onderdelen die belangrijk zijn voor het tot stand komen en slagen van een goed (bouwkundig) beveiligingsplan.

Daarbij kijken we verder dan alleen uw woning, voor een inbreker maakt het immers geen verschil of hij uw ladder of de ladder van de buurman gebruikt om in te breken. Want… gelegenheid maakt de dief!

Slot met kruk en rozet tilet
kluissleutel

Veiligheid en comfort

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Gebruikersvriendelijke sloten

Leo Sleutel Beveiligingstechniek begrijpt dat u van uw woning geen fort wilt maken, u woont om te leven en te genieten, niet om opgesloten te zitten. Vanuit die optiek combineren wij beveiliging en bescherming met gebruiksvriendelijkheid.

Wij laten dagelijks in de praktijk zien dat een verhoogd gebruiksgemak niet afdoet aan het gewenste beveiligingsniveau.

Seniorenslot
Hebt u in de schemer en avond ook zoveel moeite om de sleutel in de cilinder te steken? Het conventionele slot is qua zichtbaarheid niet erg gebruiksvriendelijk. Speciaal voor seniors bestaat het comfortslot, waarbij de kruk of greep onder de cilinderentree is gepositioneerd. Deze sloten zijn naast een enkelvoudige sluiting ook te krijgen als meerpuntssluiting voor nog meer comfort en veiligheid. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Een tweesterrenproduct is in staat zelfstandig de prestatie van 3 minuten inbraakwerendheid te halen.

Een driesterrenproduct is in staat zelfstandig de prestatie van 5 minuten inbraakwerendheid te halen.

Automatisch op slot?
U bent soms vergeetachtig of uw kinderen hebben een beperkte discipline voor het sluiten van de deur? Voor deze situaties bestaat het zelfvergrendeld veiligheidsslot. Zodra de deur wordt dichtgetrokken worden de nachtschoten (of dagschoten) automatisch uitgetrokken en zit de deur op slot. Een veilig gevoel! Omdat niet alle situaties geschikt zijn voor een zelfvergrendelend slot bespreken wij graag vooraf met u de mogelijkheden ter plaatse.

Alarmsystemen

Mechanische en elektronische beveiliging

Beveiligen is het de potentiele inbreker zo moeilijk mogelijk maken om binnen te komen. Naast het vertragen door middel van bouwkundige beveiliging ‘hang- en sluitwerk’ kan een alarmsysteem een extra obstakel vormen.

Met betrekking tot elektronische beveiliging en alarmsystemen werken wij nauw samen met onze partners. Samen kunnen wij uw woning of bedrijf zowel beveiligen conform BORG of Politiekeurmerk Veilig Wonen.

alarmsysteem