R

Eenvoudig,

Doorgaans hebben we meer dan 25 verschillende kluizen in onze winkel staan. Vraag altijd om goed advies want de verkeerde kluis is snel gekocht. Onze medewerkers hebben verstand en ervaring van de soorten en de plaatsingswijze. Een goede kluis, slecht geplaatst, is een gelukje voor de inbreker.

R

Kluisspecialist voor openen en reparatie

Zit uw kluis dicht? Onze openingsdienst krijgt eigenlijk elke kluis wel open.
De gespecialiseerde kluizenkraker komt met het benodigde gereedschap op locatie en maakt de kluis netjes open en weer dicht. Een sleutel of nieuwe code kan gemaakt worden zodat u de kluis weer kan gebruiken.

cilinders

Kluizen en Brandkasten

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

KLUIS VOOR VEILIG OPBERGEN OF BESCHERMEN BRAND?
Ofschoon kluis en brandkast vaak ineen worden genoemd is er wel degelijk verschil tussen beide. Een kluis is niet per definitie brandwerend en een brandkast hoeft niet braakwerend te zijn. Gelukkig zijn tegenwoordig de meeste kluizen naast braakwerend ook brandwerend. In onze winkel treft u een uitgebreide collectie kluizen in verschillende maatvoeringen en inschalingen.
ONAFHANKELIJK VAN MERK = DE BESTE KEUS
Wij hebben van diverse merken kluizen op voorraad. Omdat het aanschaffen van een kluis maatwerk betreft nodigen wij u graag uit in de winkel voor advies.
CHEMISCH VERANKEREN

U bent op zoek naar een kluis en u vraagt zich af waar de kluis moet worden gemonteerd? Onze specialisten lichten u graag bij u thuis voor en zoeken in overleg met u de veiligste plek in combinatie met het meeste gebruikersgemak.

SYSTEEM WAARDEBERGING

Braakwerende kasten zijn speciaal ontworpen en geconstrueerd voor aanvallen van buitenaf. De mate van weerstand wordt bepaald door verschillende factoren, zoals metaaldikte, soort en aantal sloten, verborgen middelen om boren te voorkomen. Deze kasten worden voorzien van een waarde indicatieberging. De hoogte van de waarde indicatieberging wordt bepaald door het SKB Stichting Kwaliteitsbeoordeling Brandkasten. Uw verzekering zal u aangeven hoe hoog de waardeberging moet zijn. € 5.000,= / € 10.000,= / € 20.000,= om als voorbeeld te geven.

Standaard waardebergingen gaan uit van de situatie dat de kluis binnenshuis staat, maar niet verankerd. Wanneer u de kluis verankerd, zal de waardeberging stijgen. Uw verzekeraar kan u de vermeerdering van de waardeberging verstrekken.

KLUISSPECIALIST

voor opening en reparatie

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

kluisopening

Een kluis is gebouwd om zonder sleutel en/of code geen toegang te krijgen. Soms is de sleutel of code niet meer in bezit of is de kast door ouderdom of vandalisme beschadigd geraakt en kan deze niet meer geopend worden. Onze kluisspecialisten krijgen alles open en kunnen in veel gevallen uw kluis weer reviseren.

spoedopening

Wij begrijpen dat er niets zo vervelend als u uw eigendommen nodig heeft en er niet bij kan. Een bekend voorbeeld is het paspoort dat in de kluis ligt en u gaat morgen een buitenlandse reis maken. Wij kunnen u helpen!

BANKKLUIS EN ANTIEKE KLUIS

U heeft een zware kluis is bezit die geopend moet worden? Of een bijzondere antieke kluis die gerestaureerd dient te worden? Onze experts kunnen zo een beetje iedere kast of slot voor u reviseren.

Slot met kruk en rozet tilet